Întinerire la nivelul genelor

  • Combate șase tipuri de riduri, inclusiv ridurile cauzate de stres

  • Restabilește echilibrul hidro-lipidic în epiderma subțire

  • Formează un voal de întinerire fără greutate - strânge și netezește

  • Trezește receptorii senzoriali ai pielii, ale căror funcții se estompează în timp

  • Efect vizat asupra zonelor pielii care și-au pierdut tinerețea

Comandă INTENSKIN chiar acum

78 €39 €
Țara dvs.:

Până la sfârșitul promoției a rămas:

00
13
48

Frumusețea se estompează odată cu vârsta

Vârsta se manifestă în moduri diferite pe fețe diferite. Greutatea excesivă și îngrijirea necorespunzătoare a pielii agravează situația.

Tip obosit

Se caracterizează printr-o scădere a tonusului muscular, pielea devine plictisitoare și flască. Pliurile nazolabiale și brazdele lacrimogene sunt proeminente, colțurile gurii cad— se creează o apariție de oboseală sau somnolență.

Extractul de aloe este potrivit pentru combaterea acestui tip de îmbătrânire. Aloe conține substanțe care pot stimula activitatea fibroblastelor, producerea de colagen și elastină de către piele. Aplicarea zilnică a aloe pe piele o face fermă și elastică.

Morfotip de deformare

Cel mai frecvent tip de îmbătrânire. Este tipic pentru persoanele cu o construcție densă, predispuse la supraponderalitate cu piele combinată sau grasă.

Stratul de grăsime subcutanată deformează vizibil contururile, schimbând ovalul feței. Mușchii cad, pielea devine flasc. Există pliuri nazolabiale pronunțate, obrajii „buldog“, bărbie dublă, pleoape căzute, pliuri pe gât și decolteu. Dar, în același timp, există un plus fără îndoială — ridurile profunde și pigmentarea nu sunt caracteristice acestui tip de schimbări legate de vârstă.

Încercați să dormiți pe perne înalte, să vă monitorizați greutatea și, cel mai important, să alegeți îngrijirea facială cosmetică potrivită. Rădăcina de lemn dulce și uleiul de avocado se descurcă perfect cu acest tip de îmbătrânire. Aceste două componente minimizează ridurile mimice, chiar și tonul pielii, normalizează procesele intracelulare și echilibrul grăsimilor.

O cantitate mare de vitamina A din rădăcina de lemn dulce și uleiul de avocado crește eficacitatea utilizării agenților anti-îmbătrânire până la 100%.

Tip muscular

Acest tip este caracteristic tipului de aspect asiatic. Acest tip are mușchii mimici bine dezvoltați, iar grăsimea subcutanată este slab dezvoltată.

Se caracterizează printr-o încălcare a pigmentării pielii, pleoape căzute cu multe pliuri, buzele nazolabiale pronunțate și colțurile coborâte ale buzelor.

Pielea cu acest tip de îmbătrânire are o cantitate insuficientă de acid hialuronic produs și o cantitate insuficientă de colagen. Aurul coloidal ajută la compensarea lipsei acestor substanțe. Pătrunde prin stratul de cheratină al epidermei, îmbunătățește circulația sângelui și accelerează procesele de reînnoire celulară. Reface elasticitatea pielii și lansează o recuperare intensivă, ceea ce vă permite să obțineți un rezultat vizibil într-un timp scurt.

Tip de ridarea fină

Reprezentanții acestui morfotip sunt predispuși la apariția timpurie a ridurilor. O ușoară dezvoltare a grăsimii subcutanate asigură împotriva unor probleme cum ar fi ptoza tisulară (scăderea elasticității și tonusului tisular), un oval plutea al feței.

Pentru a preveni pierderea de umiditate transepidermică, se recomandă utilizarea produselor care hidratează pielea, precum și stimularea metabolismului celular, restabilirea pielii uscate și deshidratate și asigurarea protecției antioxidante. Untul de Shea se descurcă perfect cu această sarcină. Activează producția de colagen, care vă permite să restabiliți și să întineriți pielea feței, să preveniți îmbătrânirea acesteia. Untul de Shea hidratează intens pielea, accelerează metabolismul celular, o face elastică și proaspătă.

Readuce-ți tinerețea

Intenskin

Tinerețea

INTENSKIN —
este îngrijire de lux

la domiciliu

Produsul pentru întinerire la domiciliu INTENSKIN este dezvoltat ținând cont de particularitățile structurii epidermei faciale și este conceput pentru întinerirea fiecăruia dintre cele patru morfotipuri de îmbătrânire.

  • Funcționează înaintea curbei

    Pentru ca pielea să nu îmbătrânească, are nevoie de materiale de construcție care odată cu înaintarea în vârstă încetează să mai fie produse în volum suficient. Compoziția cu greutate moleculară mică a componentelor cremei rezolvă această problemă în cel mai scurt timp.

Compoziția INTENSKIN

Cel mai bun mod de a rezista la decolorare și îmbătrânire este să selectați produsele și procedurile individual, ținând cont de morfotipul, caracteristicile pielii, factorii genetici. Sau alegeți INTENSKIN. Aceasta este o abordare profesională fundamentală nouă pentru întinerire.

Unt de Shea

Are un bun efect anti-îmbătrânire: reîmprospătează pielea, făcând-o elastică. Hrănește, ameliorează uscăciunea și descuamarea, protejează de efectele negative ale mediului, restabilește bariera lipidică.

Aur coloidal

Pătrunde prin stratul de cheratină al epidermei, îmbunătățește circulația sângelui și accelerează procesele de reînnoire celulară. Reface elasticitatea pielii și lansează o recuperare intensivă.

INTENSKIN се адаптира към вашия тип кожа и процес на стареене, като помага да се решат съществуващите проблеми, да се спре процесът на стареене на кожата и да се върне времето назад. Ефектът от нанасянето на INTENSKIN може да се сравни само с инжекционните козметични процедури.

Ulei de avocado

Stimulează procesul de reînnoire la nivel celular, încetinește procesul de îmbătrânire, netezește ridurile. Hidratează, înmoaie și hrănește pielea, normalizează activitatea glandelor sebacee.

Aloe Vera

Ajută la protejarea pielii de efectele negative ale mediului extern și la saturarea acesteia cu oxigen. Stimulează activitatea fibroblastelor, sinteza colagenului și elastinei, astfel încât aspectul pielii să rămână tonifiat și sănătos.

Opinia expertului

Scrupulozitatea în selecția și studiul produselor pentru pielea este treaba mea. Testez produse noi pe diferite tipuri de piele, astfel încât să le pot recomanda pacienților produsele potrivite. În unele cazuri, crema testată a avut un efect dezastruos asupra unui tip de piele și a dat un efect vizibil asupra celuilalt. Acest lucru dovedește o regulă simplă — ceea ce este excelent pentru un tip de piele poate fi contraindicat pentru altul.

Cosmetologia inovatoare a dezvoltat un produs profesional de îngrijire facială potrivit pentru toate tipurile de piele. INTENSKIN este o cremă împotriva schimbărilor legate de vârstă și a diferitelor semne de îmbătrânire. Întinerirea are loc la nivelul genelor. Receptorii senzoriali ai pielii sunt treziți, ale căror funcții se estompează în timp. Sinteza colagenului este stimulată din interior. Crema este potrivită pentru prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Dacă nu sunteți gata să cheltuiți mult timp și bani pe alegerea îngrijirii personale adecvate sau să suportați o perioadă lungă și neplăcută de reabilitare după injecții, dar doriți un rezultat vizibil, crema INTENSKIN vă va ajuta.

Recenzii

281 Likes

kamelia71 Una dintre cele mai preferate creme. La câteva zile după începerea aplicării, pielea începe să strălucească, nu este uscată deloc, devine plăcută la atingere. Mă prind gândindu-mă că vreau să-mi ating constant fața. Nu există strălucire grasă de la ea, acest lucru este important pentru mine. Aceasta nu este prima dată când am comandat-o. Voi lua mai mult.

532 Likes

nika_u Pielea a fost întotdeauna problematică și am avut grijă de ea incorect. Am ajuns la un cosmetolog profesionist pentru prima dată în viața mea destul de recent, mi-a explicat că tipul meu necesită un tip complet diferit de îngrijire pe care sunt obișnuit să-l folosesc. Am schimbat măștile de lut la cele alginate, am început să-mi curăț fața cu săpun fără sulfat. Am preferat un INTENSKIN la toate cutiile scumpe de creme din market-uri. Rezultatul este uimitor: fața arată proaspătă, hidratată, ridurile sunt netezite.

1045 Likes

bella_sun66 Pentru mine, aceasta este o bună îngrijire zilnică. Pielea mea era vizibil deshidratată, fața mea părea obosită, ovalul feței părea să plutească. Acum pielea este moale, hrănită, strânsă. Cosmetologul meu este, de asemenea, mulțumit de rezultat. Consumul de cremă, apropo, este mic. Acest ambalaj este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

VĂ RUGAM
SĂ ACORDAȚI ATENTIE!

Numărul de ambalaje INTENSKIN necesare pentru rezultatul dorit, se determină individual și poate crește în unele cazuri.